Sponzorstva

Još od Olimpijskih igara u Tokiju 1964, SEIKO je sa ponosom podržavao svetski vrhunski sport sa svojim vodećim mernim tehnologijama i uslugama u sportu. Danas, SEIKO-vo anagažovanje ide od atletike (IAAF) do jedrenja (49-ta i 29-taXX asocijacija). I na stazi, i na moru, SEIKO tradicija izuzetnosti u uslugama u sportu se nastavlja.

49-ta i 29-taXX Asocijacija

49er

29erxx

SEIKO Velatura kolekcija je razvijena u konsultaciji sa vodećim svetskim jedriličarima. Ova konsultacija se nastavlja kroz SEIKO partnerski odnos sa 49-tom I 29-tomXX klasom. Ove dve klase su najbrže i najdinamičnije u internacionalnim skif trkama, a SEIKO ih podržava sa ponosom kao njihov partner za merenje vremena.

Film

IAAF (Međunarodna atletska federacija)

IAAF ATHLETICS

1985. IAAF je pozvala SEIKO da bude njen partner za merenje vremena na svim glavnim međunarodnim atletskim takmičenjima. SEIKO je obezbedio sisteme za merenje vremena i osoblje za ne manje od 10 Svetskih prvenstava, 5 dvoranskih prvenstava i mnoga druga međunarodna takmičenja. Na glavnim takmičenjima, SEIKO tim je bio sastavljen od preko 40 obučenih inženjera.