Vitanov

Vitanov

Ekskluzivne radnje Beograda

SAVREMENO I FLEKSIBILNO ZANATSTVO

Porodica Vitanov bavi se zlatarskim zanatom generacijama, usavršavajući umeće oblikovanja plemenitih metala i prateći tokove modernog dizajna. Danas u Beogradu postoje tri prodajna mesta i savremena on-line prodavnica vrhunskog asortimana nakita i satova.

Poslovna politika porodice Vitanov temelji se najpre na sopstvenoj proizvodnji, nadgrađenoj ponudom ekskluzivnog italijanskog nakita. Nakit ispunjava prvo poglavlje Vitanov zlatarske knjige, a u njemu možete naći gotovo sve: burme, naušnice, ogrlice, prstenje, narukvice... Oblike možete birati u velikom rasponu od klasičnih do moderno dizajniranih komada, a zajednički imenitelj im je vrhunska izrada, vrednost i lepota koju mu daju plemeniti metali i ugrađeno drago i poludrago kamenje. Deo nakita je proizveden u sopstvenim radionicama, a deo ponude čine modeli poznatih proizvođača : GOBBATO, NINA RICCI.

Ipak, ukoliko u obilju ponuđenih oblika neko ne pronađe nakit kakav je zamislio ili ako želi da izradi nešto po nekom starom obrascu i modelu, majstori zlatare Vitanov će po nacrtu ili ideji izraditi nakit željenog oblika.
Drugo poglavlje zlatarske knjige Vitanov otpočelo je zastupstvom svetski poznate kuće satova SEIKO. U velikoj ponudi različitih satova izdvaja se program SEIKO KINETIC koji je osoben po tome što koristi energiju pokreta osobe koja nosi sat. Kinetic je, inače, jedinstvena i zaštićena tehnologija firme SEIKO. U najnovijoj seriji ovih satova posebno se izdvaja model Perpetual Calendar i Kinetic Direct Drive koji se smatraju vrhuncem spajanja klasične izrade sata i savremene mikroelektronike.

Spojivši zanatsko znanje sticano generacijama sa potrebom da se bude deo internacionalnog tržišta prepoznatljivih brendova porodica Vitanov je osmislila i ostvarila uspešan model poslovanja.INFO
www.vitanov.rs
info@vitanov.rs

Prodajna mesta :

Vasina 14
TC Piramida, lok. 1
Bul.Kralja Aleksandra 173

Veleprodaja :

Vasina 22/I
Tel +381 11 2181 394