Privatnost

Seiko Watch Corporation će učiniti svaki razuman napor kako bi zaštitio lične informacije koje dobije od korisnika ovog sajta i njihovu privatnost.

Dostavljanje ličnih informacija

Normalno korišćenje ovog sajta ne zahteva od korisnika da dostave lične informacije kao što su ime i adresa. Pojedine stranice na ovom sajtu, kao što su one gde se postavljaju pitanja za Seiko Watch Corporation, ipak zahtevaju ograničene lične informacije. U takvom slučaju, molimo Vas da nam dostavite neophodne podatke.
Seiko Watch Corporation neće obelodaniti nijednu ličnu informaciju trećim licima bez Vaše saglasnosti. Ipak, ukoliko se zahteva zakonom ili od strane nadležne javne ustanove (sudstvo ili policija) otkrivanje odreženih podataka, Seiko Watch Corporation ima pravo da te lične informacije dostavi bez Vaše saglasnosti.

Zaštita

Seiko Watch Corporation sprovodi odgovarajuće razumne nivoe zaštite kako bi sprečio rizike kao što su neovlašćeni pristup ličnim informacijama kao i gubitak, mešanje, ili neovlašćeno otkrivanje takvih ličnih informacija. Pored toga, pristup bazama podataka koje sadrže lične informacije je ograničen na ovlašćene osobe u kompaniji, i sprovodi se vrlo striktno ophođenje i zaštita ličnih informacija.